Al 7 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software.
Wij zijn trots om al 7 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software.

AdCalls geeft extra invulling aan Gold Partner Programma

Geschreven door: Natalie
2 MIN LEZEN

Bijna een halfjaar geleden hebben we het AdCalls Gold Partnership geïntroduceerd. Hierin hebben wij afspraken gemaakt waarmee wij door wederzijds commitment onze succesvolle samenwerking borgen om zo maximaal resultaat voor onze gezamenlijke opdrachtgevers te realiseren. Ondanks dat het door corona een uitdagende tijd is (geweest), hebben we bij AdCalls niet stilgezeten. Integendeel zelfs. In een halfjaar is er veel gebeurd en we hebben ook weer mooie plannen in het vooruitzicht.

Ontwikkelingen afgelopen halfjaar

Met de Gold Partners hebben wij de samenwerking naar een hoger niveau kunnen brengen, met veel mooie resultaten tot gevolg. Zo hebben wij onder andere betere ondersteuning kunnen geven met promotiemateriaal en hebben we daardoor meer inzichten kunnen geven in telefonische conversies bij onze gezamenlijke klanten.

Daarnaast zijn er ook interne ontwikkelingen geweest. Zo ben ik, Tamara, vorige maand aangesloten bij het AdCalls team als Partner Succesmanager. Vanuit deze nieuwe rol zal ik jullie als Gold Partners ondersteunen met de juiste kennis om zo onze diensten succesvol in te zetten. Ook hebben we een nieuwe UX designer aangenomen die zich zal bezighouden met de doorontwikkelingen van zowel onze diensten en oplossingen als het realiseren van het promotiemateriaal voor de Gold Partners.

Met ons als nieuwe teamleden, is het doel ervoor te zorgen dat jullie beschikken over de juiste kennis en middelen. We kunnen immers samen het beste de klant bedienen als de kennis én de middelen bij iedereen aanwezig zijn.

Dit realiseren wij onder andere door een keer per maand een Gold Partner nieuwsbrief te versturen. Hierin geven wij updates en delen we kennis. Daarnaast komt er nog veel meer aan waar jullie zeker enthousiast van zullen worden!

Waar wij het komende halfjaar aan gaan werken

Het komende halfjaar gaan we keihard aan de slag om ervoor te zorgen dat jullie als Gold Partner over alle kennis beschikken om AdCalls zo goed mogelijk in te zetten. Daarnaast werken we ook aan de doorontwikkeling van AdCalls. Bij deze ontwikkelingen staat jullie input centraal. Daarom zullen wij de komende tijd input vanuit jullie nodig hebben om ervoor te zorgen dat onze ontwikkelingen goed aansluiten bij jullie behoeften! Binnenkort ontvangen jullie een vragenlijst. We willen jou vragen om deze in te vullen zodat wij jouw wensen hierin mee kunnen nemen. Hebben jullie verder nog leuke ideeën, laat het ons dan weten!

Wij kijken uit naar de mooie tijd die komen gaat en we gaan er samen een succes van maken!

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief