information close dehaze keyboard_arrow_down keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right keyboard_arrow_up person vpn_key tagline Facebook google-plus conversion pie-diagram message dots play linkedIn logo-adcalls logo-adcalls-payoff mail twitter phone Gift Card icon-trial icon-info ac-badge icon-trafficsource icon-campaigntracking icon-multinumber icon-bulb chevron-down

Vragen over call tracking? Neem contact met ons op.

AdCalls staat in de Emerce top 100 van 2018 AdCalls staat in de Emerce top 100 van 2017

Beste Analytics & Optimalisatie software

Over Ons

AdCalls is een systeem waarmee de telefonische respons van online en offline marketingactiviteiten wordt gemeten. Het wordt beheerd en ontwikkeld door een gedreven team. Vanuit ons kantoor in Amsterdam wordt er op basis van jouw wensen gewerkt aan de doorontwikkeling van het systeem. Hierbij staan een fijne samenwerking en het leveren van betrouwbare call tracking-data centraal.

Het ontstaan

Het call tracking-systeem van AdCalls is ontstaan doordat er voor een website via waar de meeste aanmeldingen telefonisch plaatsvonden, geen conversies werden gemeten. Waar er geen Nederlandse oplossing beschikbaar was die voorzag in alle wensen, gingen de initiatiefnemers van AdCalls zelf aan de slag. Na anderhalf jaar van ontwikkeling werd AdCalls eind 2013 geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

Voor wie?

AdCalls maakt telefonische conversies inzichtelijk voor organisaties die zich richten op conversie-optimalisatie. Activiteiten die via een website plaatsvinden, worden vaak al gemeten. Telefonische conversies daarentegen vaak niet. Hier biedt call tracking de uitkomst. AdCalls is er voor organisaties die inzicht willen in het aantal waardevolle oproepen die zijn gerealiseerd via geïnvesteerd marketingbudget.

Onze missie en visie

Missie

AdCalls is een online dienst voor het meten van telefonische conversies. Het is onze missie betrouwbare call tracking-data inzichtelijk te maken voor organisaties die marketingcampagnes inzetten en deze met de juiste data optimaliseren.

Visie

Als marktleider streeft AdCalls ernaar telefonische conversies voortkomend uit online en offline marketingactiviteiten inzichtelijk te maken voor nationaal- en internationaal georiënteerde organisaties. Wij lopen voorop als het gaat om het ontwikkelen van klantgerichte call tracking-oplossingen en het integreren met vooraanstaande marketingtools, analytics en CRM-systemen.

Het team

Het team van AdCalls is gedreven en bestaat uit online marketeers en ontwikkelaars. Maak kennis met ons leergierige en gezellige team. Wil jij je aansluiten bij ons team? Bekijk onze vacatures.

Jeffrey

Founder

Patrick

Sales Manager

Jorik

Product Owner

Jonathan

Developer

Natalie

Marketing & Support

Paul

Developer

Bram

Developer

Soufyan

Accountmanager

Jochem

Accountmanager

Linda

Accountmanager

Kevin

Accountmanager