Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Partnerprogramma

Wij hebben een intensieve samenwerking met vrijwel alle grote en veel kleine online marketingbureaus in Nederland. Met ons uitgebreide team van strategische consultants, accountmanagers, developers en support-medewerkers zorgen wij ervoor dat de klanten van deze bureaus optimaal rendement halen uit de oplossingen van AdCalls.

Het partnerprogramma is een borging van een succesvolle samenwerking tussen AdCalls en het partnerbureau. Hiermee ondersteunen en stimuleren wij elkaar om samen het maximale rendement voor de eindklanten te realiseren.

Samenwerking met bureaus

Icon

Kennis

AdCalls ondersteunt partners met kennissessies om het kennisniveau over de AdCalls oplossingen te verhogen. Hierdoor weten onze partners hoe zij AdCalls het beste kunnen inzetten en krijgen klanten het beste resultaat.

Icon

Support

Wij bieden al onze klanten maximale ondersteuning bij het kiezen, implementeren en integreren van onze diensten. Verder ondersteunen wij onze partners ook met marketing en promotie materiaal, cases en strategische consultancy.

Icon

Ontwikkeling

Onze producten worden continu doorontwikkeld. Onze partners geven belangrijke input in de development roadmap van AdCalls. Hierdoor hebben wij de behoeften van klanten goed in kaart en kunnen wij deze optimaal vervullen.

Icon

Klantcommunicatie

Samen met onze partners stemmen we graag af hoe klanten benaderd worden. Zo worden klanten van partners optimaal geïnformeerd over onze samenwerking.


Enkele bureaus met wie wij samenwerken

Al meer dan 200 online marketingbureaus hebben zich aangesloten bij ons partnerprogramma. Profiteer ook van onze samenwerking en behaal het maximale rendement voor jouw klanten.

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Onze succesverhalen.

Benieuwd naar onze samenwerkingen? Ontdek hoe wij organisaties voorzien van inzichtelijke statistieken waarmee zij hun marketing kunnen optimaliseren.

Lees onze cases
Jorik

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel onze specialist Jorik op +31 (0) 30 7400 990.

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief