Al 7 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software.
Wij zijn trots om al 7 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software.

Webinars en events

We delen onze kennis en expertise graag met anderen. Dat doen we onder andere met webinars en events. Organiseer je zelf iets leuks en wil je dat wij daaraan bijdrage? Laat het ons weten via het contactformulier. Doe mee met de volgende events en webinars waar wij aan deelnemen en leer alles op het gebied van telefonie, conversie en ROI:

Webinars

Traffic Builders – 27 oktober 14:00 uur

Steeds meer marketeers zien het belang in van telefonische conversies. Juist in de corona tijd is telefonie een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de telefonische conversie inzichtelijk maakt? En gebruik je deze data om je campagnes te optimaliseren?

In dit webinar vertelt Tamara, Partner Succesmanager bij Adcalls, hoe je met call tracking meer leads uit je marketingbudget kunt halen.

Schrijf je in →

DCDW: Automotive, Attribution and Analytics Summit – woensdag 18 november 16:00 uur

Tamara Kops is één van de 25 presentatoren van de workshops op de komende Automotive, Attribution and Analytics Summit op 16, 17 en 18 november. Zij gaat het in haar workshop hebben over hoe je je advertentiebudget kunt optimaliseren in de autobranche.  Tamara is Partner Succes Manager bij AdCalls en zorgt ervoor dat de partners van alle kennis zijn voorzien om het maximale resultaat te behalen uit de inzet van call tracking.

Volg haar workshop Advertentiebudget optimaliseren in de autobranche!

Schrijf je in →

SalesMarketingGroup: Inspire & Connect LIVE – woensdag 18 november 16:00 uur

Leer hoe je met behulp van call tracking en form tracking meer leads en sales kunt genereren uit jouw huidige marketingbudget. De meeste marketeers hebben een goed zicht op alle webconversies en optimaliseren op basis van deze data. Wat er echter vaak nog mist, is ook de telefonische data mee te nemen in deze optimalisatie. In dit webinar vertelt Tamara Kops hoe je inzicht krijgt in de telefonische conversies zodat de optimalisatie op 100% van de data kan worden gedaan.
In dit webinar leer je waarom call tracking zo belangrijk is voor jullie organisatie en hoe je dit direct kunt toepassen. Daarnaast vertellen we jullie ook alles over onze nieuwste dienst: form tracking.

Schrijf je in →

Award shows

Dutch Search Awards – 10 december 18:00

Dutch Search Awards is een initiatief om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de spotlights te zetten. AdCalls is trotste sponsor van de Dutch Search Awards.

Blijf op de hoogte! →

 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief