Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

PHP Developer

Kom bij ons werken en word collega van Bram! Wij zijn een SaaS-organisatie gevestigd in Utrecht. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 7 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de developer die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Marketing

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Jij bent een ervaren back-end developer die graag complexe systemen bouwt waarin de gebruiker centraal staat. Je draait je hand niet om voor high-load en high-performance omgevingen opzetten en je weet hoe je dit efficiënt en veilig doet. Daarnaast heb je ervaring met object-georiënteerd programmeren. In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent nieuwsgierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw mede-developers.

Je hebt relevante werkervaring met back-end development, hebt ervaring met PHP en MySQL, bent bekend met SCRUM en jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is zowel in woord als geschrift goed.

En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje, wijntje of frisje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Je gaat aan de slag met het verder ontwikkelen van onze innovatieve software. Daar heb je veel vrijheid in. We zijn benieuwd naar jouw ideeën om dit te optimaliseren. Je bedenkt en maakt innovatieve klantgerichte oplossingen, die een optimale klantervaring ondersteunen. Je bouwt integraties met analytics-, advertising- en reporting-systemen. Wij bedienen bedrijven in heel uiteenlopende branches. Van automotive tot opleidingen, travel en dienstverlening. Jouw werk doet er toe.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten, developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers, die allemaal een hoop ambitie hebben. Wij zijn een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën. Daarnaast voel je je gelijk thuis zodra je ons gezellige kantoor binnenstapt.

Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten wij duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. De benodigde software wordt dus steeds geavanceerder. Kortom, meer uitdaging voor jou!

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie en een fijne werkplek. Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie in een klein en ambitieus team. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

Ons kantoor in Utrecht is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De kosten die je maakt voor het reizen krijg je vergoed. Woon jij op fietsafstand of fiets jij liever vanaf een station, dan regelen wij een Swapfiets. Thuiswerken is mogelijk en ook hier krijg je de dagen dat je thuis werkt een thuiswerkvergoeding.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Laat je gegevens, CV en een korte motivatie achter en wij bellen je zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 30 7400 990.

Solliciteer!

    Op de hoogte blijven?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief