Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Partner Manager

Kom bij ons werken en word collega van Milou! Wij zijn een SaaS-organisatie gevestigd in Utrecht. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 7 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de ‘Partner Manager’ die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Marketing

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben, je kunt goed luisteren, ziet commerciële kansen en benut deze. In accountmanagement of relatiebeheer heb je al eerdere ervaringen opgedaan, zodat jij zelfvertrouwen genoeg hebt om onze opdrachtgevers te woord te staan. Je bent creatief, gedreven en samen naar een gepaste oplossing zoeken is wat jou drijft.

In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw collega’s. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, kunt goed het overzicht houden en je bent sociaal, overtuigend en energiek.

En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje, wijntje of frisje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Als Partner Manager ben jij voornamelijk het aanspreekpunt voor onze partners. Onze partners zijn dé beste online marketingbureaus van Nederland. Jij zorgt ervoor dat onze bestaande partners AdCalls weten te implementeren bij hun klanten. Daarnaast ben je voortdurend op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. De klantbehoefte weet jij goed te achterhalen en daarna te overtuigen van onze dienst. Doelstellingen behalen is voor jou geen probleem.

Jij bent verantwoordelijk voor het beheren en doorontwikkelen van jouw partner portfolio. Je geeft presentaties aan jouw partners waarbij jij hen voorziet van de juiste kennis en de nieuwste oplossingen. Je werkt nauw samen met de beste marketeers waarbij je direct impact kan maken op hun resultaten en doelstellingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten, developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers, die allemaal een hoop ambitie hebben. Wij zijn een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën. Daarnaast voel je je gelijk thuis zodra je ons gezellige kantoor binnenstapt.

Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten wij duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. Wij willen groeien. En daar kan jij ons bij helpen!

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met bonusregeling en een fijne werkplek in een klein-maar-fijn-team. Betrokken begeleiding. Ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

Ons kantoor in Utrecht is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De kosten die je maakt voor het reizen krijg je vergoed. Woon jij op fietsafstand of fiets jij liever vanaf een station, dan regelen wij een Swapfiets. Thuiswerken is mogelijk en ook hier krijg je de dagen dat je thuis werkt een thuiswerkvergoeding.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Laat je gegevens, CV en een korte motivatie achter en wij bellen je zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 (0)30 7400 990.

Solliciteer!

    Op de hoogte blijven?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief