Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Marketeer

Kom bij ons werken en word collega van Serghinio! Wij zijn een SaaS-organisatie gevestigd in Utrecht. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 7 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de ‘Marketeer’ die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Marketing

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk! Jij voelt je helemaal thuis in de wereld van marketing en bent toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière. Met een flinke dosis lef en zelfvertrouwen weet jij mensen te enthousiasmeren.

In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw collega’s. Je hebt ervaring met e-mail marketing, tools zoals Google Analytics en Google Ads, bent handig met social media, vindt het leuk om te presenteren en bent een echte regelneef of -nicht.

En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje, wijntje of frisje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

Wat ga je doen?

Wij dagen je graag uit! Jij gaat ervoor zorgen dat onze partners en klanten ambassadeurs worden van AdCalls. Dit doe jij door de juiste content te delen, zodat onze partners en klanten op de hoogte zijn en hun engagement wordt verhoogd. Daarnaast ontwikkel en verzorg jij trainingen, workshops en events om het kennisniveau van onze partners en klanten over onze oplossingen te verhogen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het introduceren en toelichten van onze diensten en de nieuwste ontwikkelingen rondom AdCalls. Jij neemt het initiatief, kiest de beste aanpak en zet marketingactiviteiten op. Kies je naast onze nieuwsbrieven en social media kanalen voor het opnemen van een video of duik je in de podcasts? Aan jou de keuze. Wij vertrouwen op jouw creatieve talent.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten, developers, marketeers, partner managers en support consultants, die allemaal een hoop ambitie hebben. Wij zijn een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën. Daarnaast voel je je gelijk thuis zodra je ons gezellige kantoor binnenstapt.

Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten wij duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. De benodigde software wordt dus steeds geavanceerder. Kortom, meer uitdaging voor jou!

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie en een fijne werkplek in een klein-maar-fijn-team. Betrokken begeleiding. Ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

Ons kantoor in Utrecht is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De kosten die je maakt voor het reizen krijg je vergoed. Woon jij op fietsafstand of fiets jij liever vanaf een station, dan regelen wij een Swapfiets. Thuiswerken is mogelijk en ook hier krijg je de dagen dat je thuis werkt een thuiswerkvergoeding.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Laat je gegevens, CV en een korte motivatie achter en wij bellen je zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 (0)30 7400 990.

Solliciteer!

    Op de hoogte blijven?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief