Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Onze vacatures

Wil jij werken in een gezellig en doelgericht team bestaande uit online marketeers, ontwikkelaars en accountmanagers? Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij dagelijks aan de doorontwikkeling van AdCalls. Hierbij staan een fijne samenwerking en het leveren van betrouwbare call tracking-data natuurlijk centraal.

Junior Developer

Kom bij ons werken! Wij zijn een jong en gezellig team in Utrecht. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 5 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de developer die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op deze vacature.

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Jij bent een startende developer die zich graag nog verder ontwikkelt. In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent nieuwsgierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw mede-developers. En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje en een potje poolen op vrijdag.

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met PHP en MySQL
 • Kennis van front-end is een pré
 • Je bent bekend met SCRUM
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Je gaat aan de slag met het verder ontwikkelen van ons innovatieve call tracking-systeem. Daar heb je veel vrijheid in. We zijn benieuwd naar jouw ideeën om dit te optimaliseren. Je bedenkt en maakt innovatieve klantgerichte oplossingen, die een optimale klantervaring ondersteunen. Je bouwt integraties met analytics-, advertising- en reporting-systemen. Deze gaan gebruikt worden door klanten in heel uiteenlopende branches van automotive tot e-commerce, travel en dienstverlening. Jouw werk doet er toe.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Ons team bestaat uit 15 specialisten. Developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers die allemaal een hoop ambitie hebben. Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten we duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. De benodigde software wordt dus steeds geavanceerder. Kortom, meer uitdaging voor jou!

 • Marktleider van Nederland met internationale ambities
 • Een jong, dynamisch, ambitieus en vooral gezellig team
 • Je voelt je meteen thuis als je binnenstapt in ons kantoor
 • De sfeer en bedrijfsstructuur zijn laagdrempelig en open

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie. Een fijne werkplek. Een marktconform salaris. Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie in een klein en ambitieus team. Ons kantoor in Amsterdam is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en daar krijg je natuurlijk reiskostenvergoeding voor. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie
 • Snel beginnen in een fulltime functie (40 uur)
 • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding
 • Een eigen werkplek
 • Een informele werkomgeving
 • Gezellige borrels en uitjes

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Mail dan snel je CV en een korte motivatie naar sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 30 7400 990.


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief