Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Onze vacatures

Wil jij werken in een succesvol en doelgericht team bestaande uit online marketeers, ontwikkelaars en accountmanagers? Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij dagelijks aan de doorontwikkeling van AdCalls. Hierbij staan een fijne samenwerking en het leveren van betrouwbare call tracking-data natuurlijk centraal.

Support Consultant

Kom bij ons werken! Wij zijn een jong en gezellig team in Amsterdam. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 5 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij degene die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op deze vacature.

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Jij bent communicatief – zowel in gesprek als op papier – sterk en weet met je doorzettingsvermogen mensen te enthousiasmeren. In het onderhouden van klantrelaties ben je goed én het opnemen en oppakken van de telefoon vind jij geen probleem. Je bent proactief, zelfstandig, commercieel, flexibel en ondernemend. En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje of wijntje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

 • Je hebt affiniteit met online marketing
 • Je hebt een afgeronde studie (MBO+) richting Marketing, Communicatie of ICT
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed het overzicht behouden
 • Je bent stressbestendig
 • Ervaring met tools zoals Google Analytics en Google Ads is een pré

Wat ga je doen?

Je krijgt een divers takenpakket. Zo word jij het aanspreekpunt als onze opdrachtgevers met vragen zitten. Zowel via de mail als telefonisch beantwoord jij deze vragen, zodat onze opdrachtgevers het maximale uit onze diensten kunnen halen. In jouw functie werk je nauw samen met alle afdelingen binnen onze organisatie. Je wordt een spin in het web tussen onze opdrachtgevers, je sales-collega’s en ons development team.

Onze opdrachtgevers staan centraal en wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Ons support-team is hierin een belangrijke speler, waardoor jij een belangrijke rol binnen ons team krijgt. Uiteindelijk kun je doorgroeien naar head of support en word jij verantwoordelijk voor de gehele support van onze organisatie. Denk aan het controleren van de technische implementatie, het begeleiden bij het inrichten van integraties en het adviseren van onze opdrachtgevers of het inzetten van onze dienst.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een gezellige organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit verschillende specialisten. Developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers die allemaal een hoop ambitie hebben. Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten we duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. Maar we willen groeien. En daar kan jij ons bij helpen!

 • Marktleider van Nederland met internationale ambities
 • Een jong, dynamisch, ambitieus en vooral gezellig team
 • Je voelt je meteen thuis als je binnenstapt in ons kantoor
 • De sfeer en bedrijfsstructuur zijn laagdrempelig en open

Wat bieden wij?

Een fijne werkplek en uitdagende functie in een klein-maar-fijn-team. Betrokken begeleiding. Ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling. Ons kantoor in Amsterdam is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en daar krijg je natuurlijk reiskostenvergoeding voor. Je kunt rekenen op toffe teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

 • Een uitdagende functie
 • Reiskostenvergoeding
 • Informele werksfeer
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Toffe borrels en uitjes

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Ben jij klaar voor de uitdaging? Mail dan je CV en een korte motivatie naar sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 (0)20 214 8800.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief