Al 7 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software.
Wij zijn trots om al 7 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software.

Customer Success Manager

Kom bij ons werken en word collega van Natalie! Wij zijn een SaaS-organisatie gevestigd in Utrecht. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 7 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de ‘Customer Succes Manager’ die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Marketing

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben, je kunt goed luisteren, ziet kansen en benut deze. In customer succes of als support heb je al eerdere ervaringen opgedaan, zodat jij zelfvertrouwen genoeg hebt om onze opdrachtgevers te woord te staan. Je bent creatief, gedreven en samen naar een gepaste oplossing zoeken is wat jou drijft.

In je werk ben je proactief, ondernemend, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw collega’s. Je hebt affiniteit met online marketing en ervaring met tools zoals Google Analytics en Google Ads. Daarnaast kun je goed het overzicht behouden, werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig.

En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje, wijntje of frisje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Jij gaat ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers onze diensten zo optimaal mogelijk inzetten. Introduceren wij een nieuwe integratie, dan zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers hiervan op de hoogte worden gesteld en vervolgens de integratie ook daadwerkelijk succesvol gaan inzetten.

Jouw werk doet er toe. Je wordt contactpersoon voor onze opdrachtgevers. Onder andere om hen te helpen starten, groeimogelijkheden te signaleren en ze te behouden. Jij zorgt ervoor dat vragen of acties worden uitgezet bij de juiste collega’s en adviseert over oplossingen waar nodig. Verder verzamel en analyseer jij klantdata en marktontwikkelingen. Deze informatie zet jij vervolgens om naar kansen en adviseer jij hoe wij nog beter in kunnen spelen op de klantbehoeften.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten, developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers, die allemaal een hoop ambitie hebben. Wij zijn een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën. Daarnaast voel je je gelijk thuis zodra je ons gezellige kantoor binnenstapt.

Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten wij duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. De benodigde software wordt dus steeds geavanceerder. Kortom, meer uitdaging voor jou!

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie en een fijne werkplek in een klein-maar-fijn-team. Betrokken begeleiding. Ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

Ons kantoor in Utrecht is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De kosten die je maakt voor het reizen krijg je vergoed. Woon jij op fietsafstand of fiets jij liever vanaf een station, dan regelen wij een Swapfiets. Thuiswerken is mogelijk en ook hier krijg je de dagen dat je thuis werkt een thuiswerkvergoeding.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Laat je gegevens, CV en een korte motivatie achter en wij bellen je zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 (0)30 7400 990.

Solliciteer!

    Op de hoogte blijven?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief