Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Onze vacatures

Marketing communicatie stage

Kom bij ons werken! Wij zijn een jong en gezellig team in Amsterdam. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 5 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de B2B Marketing communicatie stagiaire die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op deze vacature.

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Je bent een creatieve duizendpoot en  zit bomvol met ideeën. Je doet een HBO-opleiding in de richting van marketing en communicatie en je interesse ligt met name bij online marketing en social media. Je bent pro-actief, zelfstandig, commercieel, flexibel en ondernemend. Je werkt graag in een team en bent een doorzetter. En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje of wijntje en een potje poolen op de vrijdagmiddag.

  • Je hebt affiniteit met online marketing
  • Je neemt graag initiatief
  • Je hebt een assertieve en actieve werkhouding Je bent nauwkeurigheid en punctueel
  • Je hebt ervaring met Wordpress, InDesign en Photoshop

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Bij AdCalls krijg je de kans om je skills breed in te zetten en te ontwikkelen. Je gaat helpen met het generen van nieuwe leads via verschillende kanalen. Je levert creatieve input voor onze social media kanalen, website, content marketing en video’s. Je gaat nieuwe content creëren (tekst, visual en video), aan de slag met marketing automation en meewerken aan de algehele (online) marketing strategie en de uitwerking daarvan. Je draagt toffe ideeën aan en gaat die vervolgens ook zelf uitvoeren.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Ons team bestaat uit 15 specialisten. Developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers die allemaal een hoop ambitie hebben. Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten we duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. Maar we willen groeien. En daar kan jij ons bij helpen!

  • Marktleider van Nederland met internationale ambities
  • Een jong, dynamisch, ambitieus en vooral gezellig team
  • Je voelt je meteen thuis als je binnenstapt in ons kantoor
  • De sfeer en bedrijfsstructuur zijn laagdrempelig en open

Wat bieden wij?

Een fijne werkplek. Betrokken begeleiding. Ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling. Een uitdagende meewerkstage waar je veel gaat doen en veel gaat leren. Ons kantoor in Amsterdam is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en daar krijg je natuurlijk reiskostenvergoeding voor. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief