Al 7 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software.
Wij zijn trots om al 7 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software.

Onze vacatures

Wil jij werken in een succesvol en doelgericht team bestaande uit online marketeers, ontwikkelaars en accountmanagers? Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij dagelijks aan de doorontwikkeling van AdCalls. Hierbij staan een fijne samenwerking en het leveren van betrouwbare call tracking-data centraal.

Partner Manager

Kom bij ons werken! Wij zijn een jong en gezellig team in Utrecht. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 5 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de Partner Manager die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben, je kunt goed luisteren, ziet commerciële kansen en benut deze. In accountmanagement of relatiebeheer heb je al eerdere ervaringen opgedaan, zodat jij zelfvertrouwen genoeg hebt om onze opdrachtgevers te woord te staan. Je bent creatief, gedreven en samen naar een gepaste oplossing zoeken is wat jou drijft.

In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw collega’s. En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje of wijntje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

 • Je hebt affiniteit met online marketing
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed het overzicht behouden
 • Je bent sociaal, overtuigend en energiek

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Als Partner Manager ben jij voornamelijk het aanspreekpunt voor onze partners. Onze partners zijn dé beste online marketingbureaus van Nederland. Jij zorgt ervoor dat onze bestaande partners AdCalls weten te implementeren bij hun klanten. Daarnaast ben je voortdurend op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. De klantbehoefte weet jij goed te achterhalen en daarna te overtuigen van onze dienst. Doelstellingen behalen is voor jou geen probleem.

Jij bent verantwoordelijk voor het beheren en doorontwikkelen van jouw partner portfolio. Je geeft presentaties aan jouw partners waarbij jij hen voorziet van de juiste kennis en de nieuwste oplossingen. Je werkt nauw samen met de beste marketeers waarbij je direct impact kan maken op hun resultaten en doelstellingen.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten. Developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers die allemaal een hoop ambitie hebben. Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten wij duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. Maar we willen groeien. En daar kan jij ons bij helpen!

 • Marktleider van Nederland met internationale ambities
 • Een jong, dynamisch, ambitieus en vooral gezellig team
 • Een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën
 • Je voelt je meteen thuis als je binnenstapt in ons kantoor
 • De sfeer en bedrijfsstructuur zijn laagdrempelig en open

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie en een fijne werkplek. Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie in een klein en ambitieus team. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie
 • Snel beginnen in een fulltime functie
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding
 • Gezellige borrels en uitjes

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Ben jij klaar voor de uitdaging? Mail dan je CV en een korte motivatie naar sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 30 7400 990

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief