Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Onze vacatures

Wil jij werken in een succesvol en doelgericht team bestaande uit online marketeers, ontwikkelaars en accountmanagers? Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij dagelijks aan de doorontwikkeling van AdCalls. Hierbij staan een fijne samenwerking en het leveren van betrouwbare call tracking-data centraal.

Inside Sales Representative

Kom bij ons werken! Wij zijn een jong en gezellig team in Amsterdam. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 5 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de Inside Sales Representative die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Je hebt een drive om te scoren! Je bent klantvriendelijk, gepassioneerd en wil ten alle tijden de behoeften van de klant verder uitdiepen en deze vertalen naar verkoopkansen. Als Inside Sales Representative kun je goed luisteren, koopsignalen herkennen en prospects overtuigen van onze dienst. Je bent enthousiast, nieuwsgierig en resultaatgericht.

In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw collega’s. En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje of wijntje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

 • Je hebt affiniteit met online marketing
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent planmatig sterk en kunt goed het overzicht behouden
 • Je bent sociaal, overtuigend en energiek

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Als Inside Sales Professional pak je inkomende leads op die via onze website of online campagnes binnen komen. Daarnaast is koude acquisitie onderdeel van jouw functie. Je weet de klantbehoefte goed te achterhalen en daarna te overtuigen van onze diensten. Je zult vooral afspraken inplannen voor je sales collega’s. Doelstellingen behalen is voor jouw geen probleem. Jouw ervaren collega’s zullen je klaarstomen om intern door te groeien naar een accountmanager functie.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten. Developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers die allemaal een hoop ambitie hebben. Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten wij duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. Maar we willen groeien. En daar kan jij ons bij helpen!

 • Marktleider van Nederland met internationale ambities
 • Een jong, dynamisch, ambitieus en vooral gezellig team
 • Een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën
 • Je voelt je meteen thuis als je binnenstapt in ons kantoor
 • De sfeer en bedrijfsstructuur zijn laagdrempelig en open

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie. Een fijne werkplek. Een marktconform salaris. Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie in een klein en ambitieus team. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie
 • Snel beginnen in een fulltime functie
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Een informele werkomgeving
 • Gezellige borrels en uitjes

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Ben jij klaar voor de uitdaging? Mail dan je CV en een korte motivatie naar sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 (0)20 214 8800.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief