Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Direct contact met leads.

Direct een potentiële klant aan de telefoon wanneer hij zijn telefoonnummer achterlaat? Leads werden nog nooit zo snel opgepakt. Zodra een websitebezoeker zijn telefoonnummer achterlaat op jouw website, gaat binnen 1 minuut bij jou de telefoon over en wordt er een oproep tot stand gebracht met deze lead.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Marketing

Form Tracking

Icon

Verlies geen sales door ineffectieve leadopvolging

Smeed het ijzer wanneer het heet is. Dit geldt zeker voor leads. Wanneer iemand zijn telefoonnummer achterlaat in een contactformulier, is zijn aankoopintentie hoog. Laat die kans niet liggen omdat je sales team druk is. Voorkom onnodig tijdverlies bij leadopvolging waardoor de concurrent je voor is.

Icon

Mis nooit meer een lead

Met form tracking heb jij jouw leads direct aan de telefoon. Optimaal voor de potentiële klant én voor jou. Daarnaast bepaal je zelf waar de lead uit moet komen, bij jouw salesafdeling of juist bij support. 

Form Tracking. Zo werkt het.

Icon
1
Een consument is op zoek naar een product of dienst die jij aanbiedt en bezoekt daarom jouw website.
Icon
2
Op jouw website laat de potentiële klant zijn of haar telefoonnummer achter, bijvoorbeeld in een contactformulier of met een terugbelverzoek.
Icon
3
Vervolgens gaat direct bij de juiste persoon in jouw organisatie de telefoon over. Voorafgaand aan het gesprek ontvangt de medewerker eventuele informatie over de lead uit het contactformulier.
Icon
4
Neem je op? Dan wordt de potentiële klant direct gebeld. Lukt opnemen even niet? Dan zal er op een later tijdstip nog een belpoging worden gedaan.
Icon
5
De oproep wordt geregistreerd als conversie in ons dashboard en kan vervolgens ook verwerkt worden in externe systemen, zoals Google Analytics en Google Ads.

Onze belangrijkste oplossingen.

Leadopvolging

Volg direct jouw leads op met form tracking en loop nooit meer een lead mis. Kom in contact met potentiële klanten wanneer ze nog op je website zijn.

Lees verder

Salesproces optimalisatie

Optimaliseer je salesproces door vooraf aan het gesprek al geïnformeerd te worden over de lead. Begin het gesprek al met een voorsprong.

Lees verder

Verbeter de klantervaring

Verbeter de klantervaring door de lead direct op te volgen en het telefoongesprek uit te laten komen bij de juiste afdeling of persoon.

Lees verder

Verwerk je form tracking-data in de systemen waar jij dagelijks mee werkt.

Icon
AdCalls API
Icon
Google Analytics
Icon
Google Ads
Icon
Microsoft Advertising

Ontdek waarom je moet kiezen voor AdCalls.

Lees meer over AdCalls

Waarom duizenden organisaties al met ons werken.

Lees onze cases
Tamer

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel onze specialist Jeffrey op 020 214 8800.

Neem contact op

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief