Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Onze vacatures

Wil jij werken in een succesvol en doelgericht team bestaande uit online marketeers, ontwikkelaars en accountmanagers? Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij dagelijks aan de doorontwikkeling van AdCalls. Hierbij staan een fijne samenwerking en het leveren van betrouwbare call tracking-data natuurlijk centraal.

Customer Succes Manager

Kom bij ons werken! Wij zijn een jong en gezellig team in Amsterdam. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 5 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de Customer Succes Manager die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben, je kunt goed luisteren, ziet kansen en benut deze. In accountmanagement of relatiebeheer heb je al eerdere ervaringen opgedaan, zodat jij zelfvertrouwen genoeg hebt om onze opdrachtgevers te woord te staan. Je bent creatief, gedreven en samen naar een gepaste oplossing zoeken is wat jou drijft.  

In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw collega’s. En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje of wijntje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met online marketing
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed het overzicht behouden
 • Ervaring met tools zoals Google Analytics en Google Ads is een pré

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Jij gaat ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers onze diensten zo optimaal mogelijk inzetten. Introduceren wij een nieuwe integratie, dan zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers hiervan op de hoogte worden gesteld en vervolgens de integratie ook daadwerkelijk succesvol gaan inzetten. 

Jouw werk doet er toe. Je wordt contactpersoon voor onze opdrachtgevers. Onder andere om hen te helpen starten, groeimogelijkheden te signaleren en ze te behouden. Jij zorgt ervoor dat vragen of acties worden uitgezet bij de juiste collega’s en adviseert over oplossingen waar nodig. Verder verzamel en analyseer jij klantdata en marktontwikkelingen. Deze informatie zet jij vervolgens om naar kansen en adviseer jij hoe wij nog beter in kunnen spelen op de klantbehoeften. 

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten. Developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers die allemaal een hoop ambitie hebben. Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten we duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. Maar we willen groeien. En daar kan jij ons bij helpen!

 • Marktleider van Nederland met internationale ambities
 • Een jong, dynamisch, ambitieus en vooral gezellig team
 • Je voelt je meteen thuis als je binnenstapt in ons kantoor
 • De sfeer en bedrijfsstructuur zijn laagdrempelig en open

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie. Een fijne werkplek. Een marktconform salaris. Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie in een klein en ambitieus team. Ons kantoor in Amsterdam is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en daar krijg je natuurlijk reiskostenvergoeding voor. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie
 • Snel beginnen in een fulltime functie
 • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding
 • Een informele werkomgeving
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Gezellige borrels en uitjes

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Ben jij klaar voor de uitdaging? Mail dan je CV en een korte motivatie naar sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 (0)20 214 8800.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief