Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Onze vacatures

Wil jij werken in een succesvol en doelgericht team bestaande uit online marketeers, ontwikkelaars en accountmanagers? Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij dagelijks aan de doorontwikkeling van AdCalls. Hierbij staan een fijne samenwerking en het leveren van betrouwbare call tracking-data centraal.

Content Marketeer

Kom bij ons werken! Wij zijn een jong en gezellig team in Utrecht. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 5 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij die marketeer die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk! Jij voelt je helemaal thuis in de wereld van online marketing en bent toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière. Met een flinke dosis lef en zelfvertrouwen weet jij mensen te enthousiasmeren. Je vindt het leuk om presentaties te geven voor een groep mensen of voor een camera. Daarnaast ben je handig met het genereren en plaatsen van social media content.  

 

In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw collega’s. En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje of wijntje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

 • Je hebt 2+ jaar ervaring in een marketing gerelateerde rol
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring met e-mail marketing
 • Je hebt ervaring met Google Analytics en Google Ads
 • Je bent een echte regelneef
 • Je vind het leuk om te presenteren
 • Je bent handig met social media

Wat ga je doen?

Wij dagen je graag uit! Jij gaat ervoor zorgen dat onze partners en klanten ambassadeurs worden van AdCalls. Dit doe jij door de juiste content te delen, zodat onze partners en klanten op de hoogte zijn en hun engagement wordt verhoogd. Daarnaast ontwikkel en verzorg jij trainingen, workshops en events om het kennisniveau van onze partners en klanten over onze oplossingen te verhogen. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het presenteren en toelichten van onze diensten en de nieuwste ontwikkelingen rondom AdCalls. Jij neemt het initiatief, kiest de beste aanpak en maakt content hiervoor. Kies je naast onze nieuwsbrieven en social media kanalen voor het opnemen van een video of duik je in de podcasts? Aan jou de keuze. Wij vertrouwen op jouw creatieve talent. Jouw werk doet ertoe.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots! Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit verschillende specialisten. Developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers die allemaal een hoop ambitie hebben. Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten we duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. Maar we willen groeien. En daar kan jij ons bij helpen!

 • Marktleider van Nederland met internationale ambities
 • Een jong, dynamisch, ambitieus en vooral gezellig team
 • Je voelt je meteen thuis als je binnenstapt in ons kantoor
 • De sfeer en bedrijfsstructuur zijn laagdrempelig en open

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie! Een fijne werkplek. Een marktconform salaris. Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie in een klein-en-ambitieus-team. Ons kantoor in Utrecht is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en daar krijg je natuurlijk reiskostenvergoeding voor. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie
 • Snel beginnen in een fulltime functie
 • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding
 • Een informele werkomgeving
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Gezellige borrels en uitjes

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Ben jij klaar voor de uitdaging? Mail dan je CV en een korte motivatie naar sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 30 7400 990.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief