Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Meet nu ook de verkeersbron TikTok

Geschreven door: Dennis van Dijk
1 MIN LEZEN

TikTok is het upcoming social media platform van de laatste jaren. Volgens het social media onderzoek van Newcom Research & Consultancy telt Nederland maar liefst 4 miljoen gebruikers in 2023 vanaf 15 jaar, waarvan 2,5 miljoen gebruikers dagelijks actief zijn. Hiermee staat TikTok in Nederland op plek zeven als populairste communicatieplatform. Reden genoeg om TikTok te gaan inzetten voor jouw bedrijf!

Statistieken TikTok

Wat begon als een app voor generatie Z is nu een app voor iedereen geworden. De groei in het gebruik van TikTok van de 40-plussers is opvallend te noemen. Deze doelgroep is dan ook de grootste stijger ten opzichte van 2022. Ook de andere leeftijdscategorieën blijven stijgen. 

Met 34% groei in 2023 ten opzichte van 2022 is TikTok de allergrootste stijger in het aantal gebruikers. In één jaar tijd zijn er in Nederland meer dan een miljoen TikTok gebruikers bijgekomen. 

Telefonische conversies meten vanuit TikTok

TikTok blijft groeien en AdCalls blijft doorontwikkelen. Omdat wij graag meegaan met de nieuwe trend, is het vanaf nu mogelijk om je telefonische conversies vanuit TikTok te meten. Waar het al mogelijk was om telefonische conversies te meten van Facebook, Instagram en LinkedIn, is TikTok hier nu bij gekomen. Start nu met het meten van je telefonische conversies vanuit TikTok!

Vragen?

Wil je meer weten over het meten van telefonische conversies? Of specifiek van TikTok? Neem dan contact met ons op via support@adcalls.nl

 

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief