Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Implementeer AdCalls nu nóg eenvoudiger!

Geschreven door: Natalie
1 MIN LEZEN

Met onze nieuwe integratie met Google Tag Manager implementeer je het JavaScript van AdCalls nu binnen enkele minuten op de website waarvoor jij call tracking wenst in te zetten. Zo kun jij nog sneller starten met het meten van je telefonische conversies. Benieuwd hoe de integratie werkt? Lees dan verder.

AdCalls x Google Tag Manager

Door de rechtstreekse koppeling met Google Tag Manager kun je vanuit ons dashboard, AdCalls eenvoudig implementeren op je website. Je hoeft dus niet meer in te loggen op je Google Tag Manager account, maar kunt de instellingen vanuit ons dashboard verrichten.

Hoe werkt het?

Allereerst geef je AdCalls toestemming om een tag te mogen plaatsen en publiceren. Vervolgens doorloop je een aantal stappen om de juiste instellingen te activeren en als laatste stap plaats en publiceer je het JavaScript van AdCalls met een druk op de knop op je website.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om ons JavaScript vanuit Google Tag Manager zelf te publiceren of direct in de head van de website te plaatsen. Maar deze mogelijkheid zorgt er natuurlijk voor dat jij zo snel mogelijk van start kunt met onze diensten en oplossingen.

Met deze rechtstreekse koppeling, implementeer jij AdCalls:

  • zonder hulp van een webbouwer
  • binnen enkele minuten
  • én met 1 klik op knop

Zet je nog geen call tracking in? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief