Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Een Nieuw Tijdperk in Digitale Marketing: Billy Grace en AdCalls Slaan de Handen Ineen

Geschreven door: Serghinio
3 MIN LEZEN

Het Samenspel van Data en Innovatie

In de wereld van digitale marketing evolueren strategieën voortdurend en bedrijven zoeken altijd naar manieren om slimmer en effectiever te zijn. Een nieuwe ontwikkeling in deze dynamische ruimte is de samenwerking tussen Billy Grace en AdCalls. Hier duiken we dieper in op hoe deze partnerschap de manier waarop bedrijven hun marketingcampagnes plannen, uitvoeren en optimaliseren veranderd.

AdCalls: Het Bruggetje tussen Online Gedrag en Telefoongesprekken

AdCalls is voor veel marketeers onmisbaar in het analyseren van marketing data. Het hart van onze aanpak is ‘call tracking’. Hierbij wordt het zoek- en surfgedrag van potentiële klanten nauwkeurig gekoppeld aan de telefoongesprekken die ze voeren. Waarom is dit zo essentieel? Omdat het bedrijven een beter inzicht geeft in hoe effectief hun marketinginspanningen zijn, zowel online als offline.

De toegevoegde waarde is dat AdCalls hiermee niet alleen online conversies meet, maar ook inzicht biedt in waardevolle offline interacties die vaak over het hoofd worden gezien. Hierdoor kunnen bedrijven hun marketingbudgetten op een slimmere manier beheren en hun rendement op investeringen (ROI) optimaliseren.

Billy Grace: De Kracht van AI in Marketing Optimalisatie

Aan de andere kant vormt Billy Grace een essentieel platform voor digitale marketeers. Dit platform is uitgerust met een nieuwe pixel technologie om de reis van online consumenten nauwkeurig te volgen, wat leidt tot verbeterde inzichten dankzij data gedreven attributiemodellen. Het stelt digitale marketeers in staat om centraal en nauwkeurig data te analyseren, waarbij kunstmatige intelligentie wordt ingezet om advertentiecampagnes te optimaliseren. In essentie biedt Billy Grace marketeers de mogelijkheid om de controle over hun marketinginspanningen te herwinnen en hun resultaten te maximaliseren.

De Samenwerking: Een Win-Win voor Marketeers

Dit is waar de magie begint. De samenwerking tussen AdCalls en Billy Grace opent deuren naar een geheel nieuwe dimensie in digitale marketing. Voor AdCalls-gebruikers betekent dit dat ze het volledige potentieel van hun telefoongesprekken kunnen benutten dankzij de integratie met Billy Grace. Hierdoor kunnen ze ongeveer 30% meer telefoongesprekken vastleggen dan voorheen.

Maar het gaat verder dan dat. AdCalls-gebruikers krijgen nu ook toegang tot de slimme inzichten van Billy Grace. Dit betekent dat ze niet alleen gesprekken volgen, maar ook profiteren van data en inzichten om doordachte marketingbeslissingen te nemen. Het is een symbiose van call tracking en geavanceerde optimalisatie.

Wat mag je verwachten?

  • Verbeterde Conversie-optimalisatie: Door de gegevens en inzichten van AdCalls te combineren met de optimalisatiefuncties van Billy Grace, kunnen bedrijven hun conversieratio’s verbeteren.
  • Naadloze Marketing Automatisering: AdCalls en Billy Grace integreren belmomenten met andere contactpunten in de customer journey, waardoor marketeers kunnen begrijpen welke touchpoints uiteindelijk leiden tot telefonische conversies. Het mooie is dat dit hele proces volledig geautomatiseerd verloopt.
  • Diepgaande Analytics en Rapportages: De krachtige combinatie van AdCalls en Billy Grace biedt uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden. Bedrijven kunnen nu precies begrijpen hoe hun klanten zich gedragen, welke marketinginspanningen het beste presteren en hoe ze hun strategieën continu kunnen verfijnen.
  • Tijdsbesparing en Efficiëntie: Door repetitieve taken te automatiseren, zoals gegevensanalyse en budgetoptimalisatie, kunnen bedrijven kostbare tijd en middelen besparen. Dit geeft marketingteams de ruimte om zich te richten op creatieve en strategische activiteiten.

Samen Sterker: De Toekomst van Digitale Marketing

De samenwerking tussen AdCalls en Billy Grace is niet zomaar een partnerschap; het is een revolutie in digitale marketing. In een tijdperk waarin data en automatisering de sleutel tot succes zijn, biedt deze samenwerking de tools en inzichten die bedrijven nodig hebben om te kunnen concurreren in de altijd veranderende digitale wereld.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief