Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

AdCalls zet de volgende stap: dashboard 4.0 is live!

Geschreven door: Natalie
2 MIN LEZEN

Het is zover! Eindelijk mogen we vol trots laten zien waar we de afgelopen periode zo hard aan hebben gewerkt. Het hele team van AdCalls heeft zich ingezet om voor jou een compleet nieuw dashboard te ontwikkelen. De komende periode kun jij kennismaken met ons nieuwe dashboard en gebruik maken van alle verbeteringen die wij hebben doorgevoerd. We geven je graag een update van de grootste veranderingen!

Waarom een nieuw dashboard?

Met het nieuwe dashboard van AdCalls is er een nieuw fundament gelegd om de komende jaren verder op door te kunnen bouwen. Met dit fundament kunnen wij ons verder gaan ontwikkelen en sneller inspelen op nieuwe functionaliteiten. Daarnaast is er ook de focus gelegd op gebruiksvriendelijkheid. Het nieuwe dashboard is overzichtelijk en biedt in één oogopslag inzicht in de belangrijkste statistieken.

Wat is er nieuw?

Naast dat de volledige look en feel is veranderd, hebben we ook een aantal onderdelen toegevoegd aan het dashboard. Het nieuwe dashboard heeft twee belangrijke nieuwe functionaliteiten. Namelijk het ‘Kenniscentrum’ en het ‘Klantcentrum’. 

Het Kenniscentrum

In dashboard 4.0 vind je een kenniscentrum terug. Het kenniscentrum is ontwikkeld om onze gebruikers te inspireren en te informeren over al onze diensten, functionaliteiten en mogelijkheden. We hopen dat jij als gebruiker hierdoor meer uit onze diensten kunt halen, zodat jij het maximale uit jouw marketingkanalen kunt halen. Naast inspirerende artikelen, kun je hier ook terecht voor de support met alle instelmogelijkheden en divers marketingmateriaal zoals cases, leaflets en whitepapers. 

Het Klantcentrum

Met het Klantcentrum kun je nu nog makkelijker meerdere domeinen beheren. Met name voor online marketing bureaus of voor klanten die meerdere domeinen hebben aangesloten is het Klantcentrum een ideale uitkomst. Je kunt eenvoudig bijhouden wie er toegang heeft tot welk domein en dit naar wens aanpassen. Ook kun je zien hoe de verschillende domeinen zich ten opzichte van elkaar verhouden. 

Wij zijn erg benieuwd wat je van het nieuwe dashboard vindt. Geef vooral jouw feedback aan ons door, zodat wij op basis hiervan weer verbeteringen kunnen doorvoeren. Wij ontwikkelen ondertussen hard verder. Wij zijn klaar voor de toekomst en klaar om samen met jou te groeien! Wil je meer weten over het nieuwe dashboard of heb je vragen? Mail dan naar support@adcalls.nl

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief