Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

AdCalls lanceert de integratie met VWO!

Geschreven door: Dennis van Dijk
2 MIN LEZEN

In de wereld van online marketing draait alles om conversies. Of het nu gaat om het invullen van een formulier, het doen van een aankoop of het opnemen van de telefoon, elke conversie telt. Daarom is het van cruciaal belang om een volledig beeld te hebben van hoe je websitebezoekers jouw site gebruiken. Vanaf nu is het ook mogelijk om je inkomende oproepen te gebruiken als offline conversie-data voor A/B-tests, dankzij de onze nieuwe integratie met Visual Website Optimizer!

Over Visual Website Optimizer (VWO)

VWO is een krachtige tool die is ontworpen om website-optimalisatie en A/B-testen toegankelijk te maken voor marketeers en website-eigenaren. Met VWO kunnen gebruikers hun websites en digitale ervaringen verbeteren door middel van een reeks handige functionaliteiten.

AdCalls en VWO

Stel je voor dat je een nieuwe landingspagina wilt testen met VWO. Je maakt twee verschillende versies van de pagina en start een A/B-test om te zien welke versie beter presteert. Met de integratie van AdCalls hoef je echter niet te gissen welke versie meer telefoontjes genereert. AdCalls kan de inkomende oproepen bijhouden en deze conversiegegevens delen met VWO, waardoor je een compleet beeld krijgt van de impact van je wijzigingen.

De integratie van AdCalls met VWO stelt je in staat om inkomende oproepen te gebruiken als offline conversie-data voor je A/B-tests. Dit betekent dat je niet alleen kunt meten welke versie van je website meer online conversies genereert, maar ook welke versie leidt tot meer relevante telefoongesprekken.

Conclusie

Met deze integratie kun jij, als marketeer of website-eigenaar, een volledig beeld krijgen van de prestaties van jouw website, zowel online als offline. Door inzichten uit inkomende oproepen te combineren met resultaten van A/B-tests, kun jij betere beslissingen nemen en jouw conversie strategieën verfijnen voor optimale resultaten!

Heb je nog vragen over de integratie met VWO of wil je gebruik maken van de integratie? Neem dan contact met ons op via support@adcalls.nl of bel naar 030 7400 990.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief