Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

AdCalls introduceert nieuwe pakketten!

Geschreven door: Natalie
2 MIN LEZEN

Om te blijven innoveren, klaar te zijn voor de toekomst en om onze missie – marketeers bewust maken van de waarde van telefonie – na te blijven streven, hebben wij onze pakketten herzien. Wij introduceren graag de nieuwe pakketten en nemen jullie mee in de weg er naartoe.

Sinds het begin van AdCalls, in 2013, zijn wij gegroeid tot een optimalisatietool die onmisbaar is voor marketeers. Een tool waarmee je meer data inzichtelijk krijgt, zodat je campagnes beter kunt optimaliseren. Wij zijn erg blij en dankbaar met de opdrachtgevers die onze diensten met succes inzetten. Dankzij AdCalls hebben zij hun campagnes weten te optimaliseren met volledige data, zijn zij zich bewust geworden van de waarde van telefonie, hebben zij kosten weten te besparen en nog veel meer successen weten te behalen. Aankomende jaren blijven wij uiteraard verder ontwikkelen en om daar klaar voor te zijn, introduceren wij nu nieuwe pakketten.

Om tot deze pakketten te komen, hebben wij verschillende opdrachtgevers gesproken, data geanalyseerd en gekeken naar de markt. Met deze uitkomsten, zijn wij tot de onderstaande pakketten gekomen. We hebben vooral gekeken naar waar AdCalls waarde toevoegt. Daarnaast gaan wij ons enkel nog focussen op de dienst ‘Call Tracking’.

De pakketten

Vanaf 1 februari 2023 zullen wij twee pakketten aanbieden. Het Optimize en het Enterprise pakket.

Optimize

In het Optimize pakket bieden wij dynamische call tracking voor bedrijven die telefonische conversies willen meten om hun campagnes te optimaliseren op basis van zoekgedrag.

Dit pakket is beschikbaar vanaf €99,-. Dit is inclusief 5.000 sessies, 1 dynamische locatie (bestemmingsnummer) en 10 offsite telefoonnummers. Uiteraard kun je uitbreiden met meer sessies, locaties en offsite telefoonnummers.

Het Optimize pakket sluit je af voor minimaal 6 maanden.

Enterprise

In het Enterprise pakket bieden wij dynamische call tracking voor bedrijven die de waarde van telefonie aantoonbaar willen maken door call tracking-data te integreren in hun CRM-systeem en campagnes.

Dit pakket is beschikbaar vanaf €339,-. Dit is inclusief 25.000 sessies, 1 dynamische locatie (bestemmingsnummer) en 10 offsite telefoonnummers. Uiteraard kun je uitbreiden met meer sessies, locaties en offsite telefoonnummers.

Daarnaast bieden wij binnen het Enterprise pakket een onboardingstraject, maatwerk en krijg je een customer succes manager toegewezen. Ook heb je de optie voor een SLA en bieden wij ondersteuning bij privacy vraagstukken.

Het Enterprise pakket sluit je af voor minimaal 12 maanden.

Wat dit concreet betekent

Per 1 februari 2023 zijn dit de pakketten die wij aanbieden voor onze nieuwe opdrachtgevers. Ben je al een trouwe klant van AdCalls, dan zullen wij per 1 maart 2023 contact met je opnemen om onze nieuwe pakketten te introduceren. Uiteindelijk zullen alle lopende klanten omgezet worden naar de nieuwe pakketten.

Vragen?

Heb je vragen over deze pakketten? Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden binnen de verschillende pakketten? Of heb je feedback? Dan horen wij het graag! Wij zijn te bereiken via info@adcalls.nl of door te bellen naar 020 214 8800.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief