Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

AdCalls beste Analytics- en Optimalisatie Software

Geschreven door: Natalie
1 MIN LEZEN

Opdrachtgevers en partners bedankt!

Voor de vierde keer op rij zijn wij verkozen tot de ‘Beste Analytics- en Optimalisatie Software’ in de Emerce 100. Iets waar wij super trots op zijn!

Zeker omdat het alweer de vierde keer is, maar ook omdat we dit jaar helemaal bovenaan staan met de allerbeste beoordeling en daarmee partijen als Google Analytics, Hotjar en Optimizely verslaan.

Onze eerste plaats in de Emerce 100 is gebaseerd op de beoordelingen van onze opdrachtgevers en partners. Het is daarom een mooie beloning voor alles waar wij het afgelopen jaar met ons team hard aan hebben gewerkt. Met nieuwe integraties, productontwikkelingen en vele brainstormsessies met onze opdrachtgevers en partners blijven wij doorontwikkelen. Het doet ons een groot plezier dat dit ook gewaardeerd wordt door onze opdrachtgevers en partner.

Daarom willen wij al onze opdrachtgevers en partners hierbij van harte bedanken. Dankzij de fijne samenwerkingen en jullie vertrouwen in ons, kunnen wij onszelf blijven uitdagen en ontwikkelen.
Ook 2020 gaan wij door met deze mooie ontwikkelingen en zullen wij ons onder andere richten op nog meer integraties, onze nieuwe diensten form tracking en strategische consultancy en een intensievere samenwerking met onze partners.

Namens het hele team van AdCalls willen wij ook al onze opdrachtgevers en partners feliciteren die ook een plekje hebben weten te bemachtigen in de Emerce 100.

Ondanks dat we nu met het team helaas niet bij elkaar kunnen zijn, hebben wij uiteraard wel via de digitale weg een klein glaasje bubbels op deze feestelijke prestatie gedronken.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief