Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Onze vacatures

Wil jij werken in een succesvol en doelgericht team bestaande uit online marketeers, ontwikkelaars en accountmanagers? Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij dagelijks aan de doorontwikkeling van AdCalls. Hierbij staan een fijne samenwerking en het leveren van betrouwbare call tracking-data centraal.

Account Manager

Kom bij ons werken! Wij zijn een jong en gezellig team in Amsterdam. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 5 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de Account Manager die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Je hebt een drive om te scoren! Je bent klantvriendelijk, gepassioneerd en wil ten alle tijden de behoeften van de klant verder uitdiepen en deze vertalen naar verkoopkansen. Als Account Manager kun je goed luisteren, koopsignalen herkennen en prospects overtuigen van onze dienst. In accountmanagement of relatiebeheer heb je al eerdere ervaringen opgedaan, zodat jij zelfvertrouwen genoeg hebt om onze opdrachtgevers te woord te staan. Je bent creatief, gedreven en samen naar een gepaste oplossing zoeken is wat jou drijft.

In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw collega’s. En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje of wijntje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

 • Je hebt affiniteit met online marketing
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent planmatig sterk en kunt goed het overzicht behouden
 • Je bent sociaal, overtuigend en energiek

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Door (koude) acquisitie weet jij de juiste prospects te enthousiasmeren. Van de eerste kennismaking, het geven van een demo tot het meedenken over de strategie. Jij weet je doelstellingen te behalen. Daarnaast zie en benut jij kansen voor het uitbreiden van je al bestaande account portfolio.

Je wordt contactpersoon voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Onder andere om hen te helpen starten, groeimogelijkheden te signaleren en ze te behouden. Jij zorgt ervoor dat vragen of acties worden uitgezet bij de juiste collega’s en adviseert over oplossingen waar nodig.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten. Developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers die allemaal een hoop ambitie hebben. Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten wij duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. Maar we willen groeien. En daar kan jij ons bij helpen!

 • Marktleider van Nederland met internationale ambities
 • Een jong, dynamisch, ambitieus en vooral gezellig team
 • Een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën
 • Je voelt je meteen thuis als je binnenstapt in ons kantoor
 • De sfeer en bedrijfsstructuur zijn laagdrempelig en open

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie en een fijne werkplek. Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie in een klein en ambitieus team. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

 • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie
 • Snel beginnen in een fulltime functie
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Bonusregeling
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Gezellige borrels en uitjes

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Ben jij klaar voor de uitdaging? Mail dan je CV en een korte motivatie naar sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 (0)20 214 8800.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief