Word collega van Dennis!

Kom bij ons werken! Wij zijn een SaaS-organisatie gevestigd in Amsterdam. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 6 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de support consultant die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Marketing

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Jij bent communicatief – zowel in gesprek als op papier – sterk en weet met je doorzettingsvermogen mensen te enthousiasmeren. In het onderhouden van klantrelaties ben je goed én het opnemen en oppakken van de telefoon vind jij geen probleem. Je bent proactief, zelfstandig, commercieel, flexibel en ondernemend. Je hebt affiniteit met online marketing en een afgeronde studie richting Marketing, Communicatie of ICT. Daarnaast kun je goed het overzicht behouden, werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig.

En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje, wijntje of frisje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

Wat ga je doen?

Je krijgt een divers takenpakket. Zo word jij het aanspreekpunt als onze opdrachtgevers met vragen zitten. Zowel via de mail als telefonisch beantwoord jij deze vragen, zodat onze opdrachtgevers het maximale uit onze diensten kunnen halen. In jouw functie werk je nauw samen met alle afdelingen binnen onze organisatie. Je wordt een spin in het web tussen onze opdrachtgevers, je sales-collega’s en ons development team.

Onze opdrachtgevers staan centraal en wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Ons support-team is hierin een belangrijke speler, waardoor jij een belangrijke rol binnen ons team krijgt. Je wordt verantwoordelijk voor de gehele support van onze organisatie. Denk aan het controleren van de technische implementatie, het begeleiden bij het inrichten van integraties en het adviseren van onze opdrachtgevers over het inzetten van onze dienst.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten, developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers, die allemaal een hoop ambitie hebben. Wij zijn een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën. Daarnaast voel je je gelijk thuis zodra je ons gezellige kantoor binnenstapt.

Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten wij duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. De benodigde software wordt dus steeds geavanceerder. Kortom, meer uitdaging voor jou!

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie en een fijne werkplek in een klein-maar-fijn-team. Betrokken begeleiding. Ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

Ons kantoor in Amsterdam is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De kosten die je maakt voor het reizen krijg je vergoed. Woon jij op fietsafstand of fiets jij liever vanaf een station, dan regelen wij een Swapfiets. Thuiswerken is mogelijk en ook hier krijg je de dagen dat je thuis werkt een thuiswerkvergoeding.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Laat je gegevens, CV en een korte motivatie achter en wij bellen je zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 (0)20 214 8800.

Solliciteer!

    Op de hoogte blijven?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief