Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Wat betekent een partnership met AdCalls voor jouw marketing agency?

Geschreven door: Dennis van Dijk
3 MIN LEZEN

Bij AdCalls geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Daarom gaan we graag partnerships aan met marketingbureaus die data-driven te werk gaan. Onze samenwerkingen gaan verder dan alleen het uitwisselen van diensten; we combineren onze Call Tracking expertise met de creativiteit en strategische inzichten van onze partners om optimale resultaten te bereiken. We waarderen deze partnerships omdat ze niet alleen AdCalls helpen groeien, maar ook een bron van inspiratie vormen voor innovatie en het verbeteren van onze tool. Samen streven we ernaar om effectieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen in een continu veranderende marketingwereld.

Wat je kunt verwachten van een partnership met AdCalls:

Persoonlijke Ondersteuning

Als Partner Manager bij AdCalls fungeer ik als toegewijde adviseur voor marketingbureaus. Ik bied persoonlijke ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat onze partners het maximale uit onze Call Tracking-tool halen. Of het nu gaat om de implementatie, de behoefte aan meer kennis of het evalueren van de verzamelde data, ik sta altijd klaar om te helpen. Wij streven ernaar een verlengstuk te zijn van de organisatie, waarbij we aanvullende kennis naar de partner brengen. Bovendien nemen we bepaalde zaken, zoals klantgesprekken of complexere trajecten uit handen om onze partners te ontzorgen.

Training en Kennisdeling

In een snel veranderend marketinglandschap is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technologieën. Als Partner Manager verzorg ik regelmatig demo’s en kennissessies voor onze partners, waardoor ze niet alleen onze tool effectief kunnen gebruiken, maar ook hun eigen expertise kunnen vergroten. Door deze kennisuitbreiding worden partners gestimuleerd om AdCalls te implementeren bij andere klanten, waardoor ze aanzienlijk meer data kunnen verzamelen en betere marketing beslissingen kunnen nemen. Zo starten we vaak met een test bij één opdrachtgever. Nadat we hier gezamenlijk een sterke case mee hebben gecreëerd, volgt een kennissessie met het hele team, wat resulteert in Call Tracking kansen bij tal van andere opdrachtgevers.

Maatwerkoplossingen

Ieder marketingbureau is uniek, met verschillende doelen en typen opdrachtgevers. Zo streef ik ernaar maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke partner. Ik ondersteun bij het identificeren van de juiste oplossingen en begeleid samen met een van onze Customer Success Managers het volledige proces. Of het nu gaat om rapportage, integraties of geavanceerde analyses, ik denk graag mee over hoe we de samenwerking kunnen optimaliseren.

Dankzij onze gewaardeerde partners worden wij al 7 jaar op rij bekroond als de beste analytics- en optimalisatie software in de Emerce100. Samen streven we naar groei, innovatie en duurzaam succes in het voortdurend veranderende marketinglandschap. Laten we blijven samenwerken, onze krachten bundelen en samen streven naar het bereiken van nieuwe hoogten. Met AdCalls aan je zijde ben je verzekerd van een partner die er is om je te helpen bloeien in de complexe wereld van digitale marketing.

 

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw marketingstrategie? Neem contact met mij op om samen te ontdekken wat een partnership met AdCalls voor jouw bureau kan betekenen. Bel mij op +31 6 11026004 of stuur een e-mail naar fleur@adcalls.nl!

 

 

Nieuwsgierig naar de video die mijn collega Maxime heeft gemaakt over de waarde van een partnership met AdCalls? Bekijk hem hieronder!

Play
Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief