Al 8 jaar op rij de beste Analytics & Optimalisatie software!
Wij zijn trots om al 8 jaar op rij verkozen te zijn tot beste Analytics & Optimalisatie software!

Haal meer uit jouw data met de BigQuery-integratie!

Geschreven door: Dennis van Dijk
2 MIN LEZEN

Wil je jouw telefonische gegevens van AdCalls eenvoudig verwerken in BigQuery? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu bieden we een rechtstreekse integratie met BigQuery. In deze blog ontdek je hoe deze krachtige tool je kan helpen om waardevolle inzichten uit je data te halen.

Wat is BigQuery?

BigQuery is een volledig beheerd datawarehouse binnen het Google Cloud Platform. Het biedt een schaalbare oplossing voor het opslaan en analyseren van enorme hoeveelheden data, ongeacht de structuur of grootte. Met zijn uitgebreide functionaliteiten en flexibiliteit is BigQuery onmisbaar voor data-analisten, data-engineers, datawarehouse-beheerders en datawetenschappers. Of je nu klantgedrag analyseert, toekomstige trends voorspelt of bedrijfsprocessen optimaliseert, BigQuery biedt de tools die je nodig hebt voor het nemen van goed onderbouwde zakelijke beslissingen.

De integratie van AdCalls met BigQuery

Met de nieuwe AdCalls integratie voeg je AdCalls toe als gegevensbron in BigQuery. Dit maakt het mogelijk om telefonische conversies naast je webconversies te volgen. Deze integratie opent nieuwe mogelijkheden voor marketeers en data-analisten, door je in staat te stellen om data eenvoudig te rapporteren, analyseren en combineren. Hierdoor krijg je een vollediger beeld van de prestaties van je marketingcampagnes en de customer journey van je klanten.

Deze integratie helpt je om je first-party data verder te verrijken en biedt nieuwe inzichten om je marketingstrategieën te optimaliseren en je bedrijf te laten groeien. Of je nu de effectiviteit van je advertenties wilt meten of nieuwe groeikansen wilt identificeren, de AdCalls en BigQuery integratie biedt de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn in de dynamische wereld van marketing en data-analyse.

Ontdek de voordelen van BigQuery

Met BigQuery krijg je toegang tot krachtige functies:

  1. Schaalbaarheid: BigQuery kan moeiteloos grote hoeveelheden data verwerken, waardoor je snel en efficiënt analyses kunt uitvoeren, ongeacht de omvang van je dataset.
  2. Flexibiliteit: BigQuery ondersteunt verschillende datatypes en formaten, waardoor je gegevens uit diverse bronnen eenvoudig kunt integreren en combineren.
  3. Geavanceerde analysemogelijkheden: Voer complexe queries en geavanceerde analyses uit om diepgaande inzichten in je data te verkrijgen.
  4. Gebruiksvriendelijke interface: BigQuery biedt een overzichtelijk interface waarmee zelfs beginners gemakkelijk queries en analyses kunnen uitvoeren.

Kortom, met de AdCalls en BigQuery integratie beschik je over de tools die je nodig hebt om het maximale uit je data te halen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Wil je meer weten over hoe je kunt profiteren van deze integratie? Neem dan vandaag nog contact op via support@adcalls.nl en ontdek de mogelijkheden van BigQuery voor jouw bedrijf!

 

 

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief