information close dehaze keyboard_arrow_down keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right keyboard_arrow_up person vpn_key tagline Facebook google-plus conversion pie-diagram message dots play linkedIn logo-adcalls logo-adcalls-payoff mail twitter phone Gift Card icon-trial icon-info ac-badge icon-trafficsource icon-campaigntracking icon-multinumber icon-bulb chevron-down

Vragen over call tracking? Neem contact met ons op.

Emerce100 & European Design Awards

Vorige week kregen wij leuk nieuws, wat we graag met jullie willen delen. Benieuwd? Lees snel verder.

AdCalls staat vermeld in de Emerce 100

Al twaalf jaar op rij, verschijnt elk jaar de Emerce 100. En dit jaar is AdCalls daar voor het eerst in opgenomen. Hier hebben wij met ons team hard voor gewerkt en daarom zijn wij ook erg trots. Zeker omdat dit imago onderzoek van Emerce wordt samengesteld door professionals in het vakgebied. Een mooie onderscheiding dus. Wij willen ook al onze partners feliciteren die een vermelding hebben gekregen.

Genomineerd European Design Awards

Het feest bleef niet bij een vermelding in de Emerce 100. Wij zijn met onze nieuwe identiteit ook genomineerd voor de European Design Awards. Oak & Morrow, een strategisch design bureau uit Rotterdam, ontwierp voor ons een nieuwe identiteit. Het blijft even spannend of we ook daadwerkelijk in de prijzen vallen, maar een nominatie is al een grote eer. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Annelene
Geschreven door Annelene
Marketeer bij AdCalls