icon-trial icon-info ac-badge icon-trafficsource icon-campaigntracking icon-multinumber icon-bulb tagline Facebook google-plus conversion pie-diagram message dots play linkedIn logo-adcalls logo-adcalls-payoff mail twitter Checkmark blue icon-plus dehaze chevron-down person close

Vragen over call tracking? Neem contact met ons op.

Feest! AdCalls staat samen met Google Analytics bovenaan in de Emerce100!

Wij staan voor de tweede keer op rij genoteerd in de Emerce100. Dit keer staan wij genoteerd in de categorie ‘Analytics en Optimalisatie Software’ met 5,5 ster. Omdat dit imago onderzoek van Emerce wordt samengesteld door professionals in het vakgebied, vinden wij dit een enorme eer.

Wij zijn erg trots dat we samen met Google Analytics bovenaan staan in de categorie ‘Analytics en Optimalisatie Software’.

Aankomend jaar blijft ons team zich uitdagen, zodat we volgend jaar weer in de top van de Analytics en Optimalisatie Software categorie verschijnen.

Namens team AdCalls willen wij niet alleen al onze partners feliciteren met een vermelding in de Emerce100, maar ook bedanken. Dankzij de fijne samenwerkingen met onze partners en de feedback die wij altijd krijgen, kunnen wij onszelf altijd blijven uitdagen en verbeteren.

AdCalls staat bovenaan in de Emerce100!

Bekijk hier de volledige uitslag van de Emerce100 van 2018.

Natalie
Geschreven door Natalie
Marketing & Support bij AdCalls